Groot Groen Feest: een feest waar je bij wilt zijn!

Schermafbeelding 2023-04-07 om 09.12.31
Na de succesvolle eerste editie vorig jaar in Made is dit jaar het Groot Groen Feest in Terheijden. Op deze dag worden inwoners van de gemeente Drimmelen, jong en oud, geïnspireerd en gemotiveerd om samen te werken aan een mooie duurzame, inclusieve en gezonde toekomst. Zaterdag 15 april tussen 11.00-16.00 uur ben je van harte uitgenodigd in zaal De Abt, de foyer van De Cour en op het Dorpsplein in Terheijden.

Feest! Drimmelen 25 jaar

Dit jaar is het een extra bijzonder feestje. Gemeente Drimmelen bestaat namelijk 25 jaar! De gemeente kijkt terug en blikt vooruit naar de volgende 25 jaar. Waar staan zij over 25 jaar op het gebied van klimaat, leefomgeving, natuur en sociale cohesie? Op dit feest mag je meedenken en meedoen!

Doorlopend programma

Op het Groot Groen Feest zie en leer je hoe je zelf heel eenvoudig het duurzame verschil kunt maken. Er zijn diverse workshops voor alle leeftijden die veel inspiratie geven om duurzame stappen te zetten, zonder dat het veel tijd of geld kost. De deelnemers vertellen je er graag over onder het genot van een heerlijk duurzaam hapje.

Meer informatie over deze feestelijke dag vind je op www.grootgroenfeest.nl.