Onderzoek Energie A16: wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Visual kernboodschap Energie A16

Weet jij dat er dit jaar 28 windmolens langs de A16 gebouwd worden? En dat een kwart van het rendement uit de windmolens geïnvesteerd wordt in lokale energieprojecten? En, wat vind je daar eigenlijk van? Iedere mening is welkom. We zijn namelijk een digitaal onderzoek gestart om de informatievoorziening vanuit het project Energie A16 te verbeteren. Ben jij woonachtig in gemeente Breda, Drimmelen, Moerdijk of Zundert? Dan kun jij ook meedoen! Lees snel verder voor meer informatie.

Over Energie A16

In het project Energie A16 werken de gemeenten Breda, Drimmelen, Moerdijk en Zundert samen met bewoners, organisaties, ontwikkelaars en overheden aan schone energie. Dat doen we met 28 windmolens die dit jaar gebouwd worden langs de A16. Een kwart van het rendement uit de windmolens investeren we in lokale energieprojecten die gaan over twee onderwerpen: energie besparen en energie schoon opwekken. De projecten zijn niet alleen bedoeld voor woningeigenaren, ook huurders, sportverenigingen, bedrijven en instellingen kunnen straks meedoen.

Hoe kun je meedoen?

Via de link hieronder kun je een vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst is volledig anoniem en duurt maximaal 5 minuten. Met de resultaten kunnen wij de informatievoorziening over het project Energie A16 verbeteren. Doe jij ook mee?

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

Heb je nog vragen over het onderzoek? Stuur dan gerust een mailtje naar info@energiea16.nl.