Traais Energie Collectief: Doe mee met het Zonnedak Willem Tell

Ons eerste ‘Zon op Dak project’ is gerealiseerd! December 2021 heeft de Terheijdense installateur Wedak 120 panelen geplaatst op het dak van Willem Tell. De schietclub stelt haar dak beschikbaar en krijgt in ruil daarvoor gratis groene stroom en een eigen stroomaansluiting. Om Zonnedak Willem Tell te financieren geven we 103 Traaise Zondelen uit. Daarmee hebben we voldoende geld om de voorfinanciering te betalen en het zonnedak te gaan exploiteren.

Als jij meedoet, ontvang je rendement op je inleg. Investeren in het project kan ook een mooi alternatief zijn voor zonnepanelen op je eigen dak. Bovendien draag je een steentje bij aan de verduurzaming van je omgeving, want jaarlijks gaan de zonnepanelen zo’n 45.000kWh duurzame energie opwekken. Goed voor jou, voor Willem Tell én voor Terheijden.

Wie kan meedoen?
Ben je inwoner van het postcodegebied 4765, 4766, 4772, 4823, 4824, 4825, 4844, 4845, 4904 of 4911 en heb je een kleinverbruikersaansluiting? Dan kun je meedoen en word je automatisch lid van de coöperatie Traaise Buurstroom. Met je investering, in de vorm van een Zondeel, deel je in de opbrengsten van het zonnedak.

Samen investeren in Traaise Zondelen
Een Traais Zondeel Willem Tell schaf je aan voor € 365. De verwachte uitkering per Zondeel over 20 jaar is € 455. Het maximale aantal Zondelen dat je kunt afnemen is 10. Met de aanschaf van een Traais Zondeel leg je geld in. Het uit te keren rendement wordt jaarlijks vastgesteld en eens per 3 jaar uiterlijk 1 oktober uitbetaald.

Inschrijven voor Zondelen
Inschrijven voor Traaise Zondelen Willem Tell kan tot en met 31 januari 2022 heel eenvoudig via onze website.

Online info-uurtje
Woensdag 19 januari van 19.30 uur tot 20.30 uur organiseren we een online informatie-uurtje via Teams. Je bent van harte uitgenodigd. Klik even voor 19.30 uur op de link: DEELNEMEN en je wordt automatisch toegelaten tot de bijeenkomst. Aanmelden is niet nodig en het bijwonen van de online bijeenkomst is geheel vrijblijvend.

Coöperatie Traaise Buurstroom
Coöperatie Traaise Buurstroom U.A., een projectcoöperatie van het Traais Energie Collectief, heeft het zonnedak voor schietclub Willem Tell gerealiseerd. Leden van Traaise Buurstroom kunnen via de SCE-regeling (RVO-subsidie; voorheen de postcoderoosregeling) mee-investeren in het project.

Meer informatie
In de informatiebrochure op onze website lees je hoe Traaise Buurstroom U.A is georganiseerd. Ook worden de financiële kenmerken van het Zonnedak Willem Tell en in de risico’s van deelname beschreven. Je vindt hier ook alle overige informatiedocumenten.

Heb je vragen? Stuur dan een mail aan info@traaisebuurstroom.nl.

Bron: Traais Energie Collectief