Kijkavond bouw Windmolen De Noord

Afbeelding: bouw windmolen De Noord

Er komt veel kijken bij de bouw van onze windmolen De Noord. Vrijdag 15 juli tussen 18.30 uur en 21.00 uur organiseren we een kijkavond. Van dichtbij zie je dan hoe de bouw vordert. Je bent van harte welkom op de tijdelijke kijklocatie aan de Bredeweg in Terheijden.
Update bouw windmolen

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt. Tijdelijke parkwegen zijn aangelegd, heipalen zitten in de grond en mantelbuizen voor de stroom- en glasvezelkabels zijn aangelegd. Momenteel werken we aan de fundatie van de molen.

Aanleg stroomkabel

Ook hebben we een eigen stroomkabel van de windmolen naar de Energiebrouwerij aangelegd. De opgewekte stroom gaat straks rechtstreeks naar onze Energiebrouwerij aan De Schansstraat. Hier maken we met deze stroom warmte voor het Traais Warmtenet. Vervolgens gaat deze warmte en stroom naar de aangesloten huizen in Traaie.

Kijkavond op de bouwplaats

Vrijdag 15 juli ben je van harte welkom tussen 18.30 – 21.00 uur op de tijdelijke kijklocatie aan de Bredeweg. Jong en oud zijn welkom en een drankje staat voor je klaar! Je kunt ook al je vragen stellen aan de projectleider van de bouw en onze eigen TEC-ers.

Aanmelden

Ben je erbij? Aanmelden voor de kijkavond kan via onze website. Aanmelden is niet verplicht, wel fijn voor de organisatie. Verzoek is om met de fiets te komen i.v.m. beperkte parkeergelegenheid.